De bewoners in Na-Jomtien uiten hun klachten bij de autoriteiten omtrent een brutaal gevalletje van “landje pik”

PATTAYA/NA JOMTIEN :- De plaatselijke reporters gingen op verzoek van bewoners een kijkje nemen bij een illegaal gebouw zwembad. De bewoners hadden bij het departement Chao Tha en de gemeente Na Jomtien hun klachten geuit over het oneigenlijk gebruik van het strand, echter zijn vooralsnog achter het bureau blijven zitten. 

Uit het onderzoek bleek dat een stuk strand tussen de achterkant van het restaurant oom Saiw een gigantisch zwembad aan de kustlijn was gebouwd, iets wat tegen de Thaise wet is.

Hoewel dat bij de ingang van het strand een bord staat: onbevoegd voor buitenstaanders, lieten de reporters zich niet weerhouden, het zwembad zou twee jaar geleden zijn gebouwd, en zou in de toekomst deel uitmaken van een soort resort, waar naast het zwembad ook een gebouw is verrezen, dit gebouw is echter nagenoeg leeg.

Daar er geen bouwvergunningen zijn afgegeven hebben de dorpsbewoners gevraagd of de bouw legaal is en zijn uiterst achterdochtig omdat de autoriteiten van het departement Chao Tha allemaal niet zo nauw nemen en hen in het verleden dwarszaten plaatselijke visserij en gebouwen sloopten.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!