De bekende Amerikaanse fitness-youtuber Leo Rex dood aangetroffen in zijn huis in pattaya

PATTAYA:- De bekende Amerikaanse fitness-YouTuber Leo Rex, ook bekend als Leo en Longevity op YouTube, werd gisteravond, 30 januari volgens de politie van Pattaya, dood aangetroffen in een huis in Pattaya.

Volgens de hoofdcommissaris van politie Pattaya, kolonel Kunlachart Kunlachai van Pattaya om 20.30 uur gebeld door andere bewoners van een huis in Pattaya Lagoon Village, nabij Soi Kor Phai.

Toen de politie bij het huis arriveerde, vonden ze de 34-jarige Amerikaanse burger Laith Abdullah Algaz, online bekend als Leo Rex, dood in zijn slaapkamer.

Kolonel Kunlachart vertelde tegen de Thaise pers dat de kamer er wanordelijk uitzag en mogelijk was geplunderd, met spullen verspreid in de slaapkamer en badkamer.  Er werd ook bloed gevonden op de slaapkamervloer, voegde hij eraan toe.

Algaz werd dood op de vloer van de kamer aangetroffen, hij droeg alleen een zwart T-shirt, er kwam opgedroogd bloed uit zijn neus en mond, aldus de hoofdcommissaris. De forensische politie was de mening toegedaan dat Mr. Algaz ongeveer vijf uur eerder gestorven was.

 Een 25-jarige getuige, Aicha Humera R., vertelde tegen de politie van Pattaya dat andere bewoners van het huis naar de mr. Algaz gingen kijken nadat hij enkele uren niet was gezien en vonden dat zijn kamer op slot was, op het kloppen op de deur werd niet gereageerd. Ze gebruikten een reservesleutel om de deur te openen, troffen Algaz dood aan, waarna ze onmiddellijk de politie van Pattaya belde.

De politie van Pattaya brengt het lichaam van Algaz over naar het Coroner’s Institute voor een volledige autopsie om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

De politie waarschuwde het publiek om geen overhaaste conclusies te trekken voordat er een volledige autopsie en onderzoek van de overledene was uitgevoerd.

Volgens Khun Kunlachart Kunlachai worden ook de andere bewoners van het huis naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verder verhoor en om de situatie te bespreken.

Algaz was een regelmatige YouTube-streamer die zich vooral richtte op fitness en gezondheid. Op het moment van publicatie had hij meer dan 123.000 volgers.

Verdere details zullen worden door uw nieuwsbeer Olleke bolleke aangekondigd zodra deze door de relevante autoriteiten zijn vrijgegeven.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!