De bedrijven in Soi Cowboy hebben de Covid19 pandemie overleeft, maar de verkoop is met 70% gedaald

~HOER EN TOLLENAAR ZIJN ONZE LIEVE HEER OOK DIERBAAR~
(Hoe slecht je afkomst is, God houdt van je)

BANGKOK:- De beruchte rosse buurt van Bangkok, Soi Cowboy, heeft de pandemie overleefd, maar nauwelijks nog een hapje rijst in de kom. Een eigenaar van een café verderop in de straat zei dat het bedrijf net genoeg verdiende om de bedrijfskosten te dekken.

Alle bars en nachtclubs, niet één uitgezonderd, zijn getroffen door ziektebestrijdingsbeperkingen, aangezien de overheid alcohol, gesloten locaties en beperkte openingstijden tijdens pandemische pieken heeft verboden.  Bars en nachtclubs mochten pas onlangs heropenen nadat ze lange tijd gesloten waren tijdens de recente golf van Covid-19-infecties.

Het heeft zelf bijna een jaar geduurd voordat de deuren van de horeca etablissementen in deze bekende Soi weer open mochten.

De manager van Country Road Music Bar in Soi Cowboy, Khun Thawatchai Tutthayayut, vertelde tegen de verslaggevers dat het een moeilijk jaar was geweest.

Het verbod op internationale toeristen trof het gebied snoeihard.  Soi Cowboy is een beroemde rosse buurt voor buitenlandse mannen en een overgangsrite voor sommige toeristen.  Khun Thawatchai vertelde dat zijn bar afhankelijk is van het inkomen van buitenlandse toeristen.  Vorig jaar daalde de verkoop van de bar met 70%.

 “Wat we tegenwoordig verdienen, is alleen voldoende voor de lopende kosten – de salarissen van de werknemers, de elektriciteits- en waterrekening en de huur en daar houdt dan alles mee op”.

De aandeelhouders van Country Road moesten hun spaargeld gebruiken om een ​​deel van de uitgaven te betalen en om de zaak draaiende te houden, zei Thawatchai tegen de lokale pers.

Het personeel en de muzikanten van de bar kregen vorig jaar een loonsverlaging toebedeeld en de verhuurder hielp door de huur te verlagen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Wochwnblitz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!