De beach road van Pattaya ziet na het verwijderen van 20 ton afval er weer alleszins redelijk uit

PATTAYA:- Na de viering van Songkran Day “Wan Lai” in Pattaya werd het gebied langs Pattaya Beach Road overspoeld met tonnen afval van de vieringen van de vorige dag. Laat in de nacht, nadat de meeste mensen zich hadden verspreid, mobiliseerde het stadsbestuur schoonmaakploegen om de boulevard weer een redelijk aanzien te geven.

Gistermorgen om 04.00 uur begon het opruimen. Met behulp van een vloot van vier waterwagens verwijderde het schoonmaakteam van de stad vóór zonsopgang alle sporen van de festiviteiten van de vorige dag. Gewapend met bezems, vuilniszakken en een scala aan schoonmaakmiddelen veegde het team zorgvuldig, raapte het puin op en maakte zorgvuldig de trottoirs en de omliggende gebieden schoon. 

Toen het daglicht de horizon geleidelijk verlichtte, werden de vruchten van de schoonmaak zichtbaar. Er werd naar schatting 20 ton afval verzameld in en rond Pattaya Beach Road.

Locoburgemeester Manote Nongyai onderstreepte de niet-aflatende toewijding van de stad Pattaya aan netheid en het creëren van een gastvrije omgeving voor bewoners en bezoekers. Hij prees de onvermoeibare inspanningen van stadssanitairwerkers, die hij omschreef als ‘onbezongen helden’ die achter de schermen werken.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Eén gedachte over “De beach road van Pattaya ziet na het verwijderen van 20 ton afval er weer alleszins redelijk uit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!