De Australische acteur Russell Crowe speelt de enthousiaste toerist in Bangkok

BANGKOK:- Mr.Russell Crowe, acteur van beroep, is in Thailand om zijn volgende Hollywood-kaskraker, “The Greatest Beer Run Ever”, te filmen, hij lijkt veel plezier te hebben in Bangkok en Phuket, te oordelen naar zijn vele tweets.

“Thaise mensen zijn zo vriendelijk, zo gastvrij en natuurlijk, het eten is gewoon geweldig”, zo schreef de 57-jarige actuer op Twitter.

Mr.Crowe kwam eind september Thailand binnen via het Phuket Sandbox-programma en vestigde zich in het luxe resort Amanpuri. Terwijl hij in Phuket was, zei Crowe dat hij blij was “opgesloten te zijn op het eiland, niet in een kamer”, eraan toevoegend dat de flexibiliteit van het quarantaineschema anders was dan alles wat hij eerder had meegemaakt.

“Het weer in september was nat maar zooo warm.  Toen de zon doorkwam, was het meer dan prachtig”, twitterde Crowe, een andere posting van hem zei: “Ik weet zeker dat de rest van het land ook geweldige ervaringen heeft om te delen.”

Nu reist de superster de hoofdstad Bangkok rond om selfies te maken en te posten die op verschillende locaties zijn genomen, waaronder Lhong 1919, een 19e-eeuws Chinees herenhuis dat is omgevormd tot een complex voor gemengd gebruik in het Khlong San-gebied.

De Australische ambassadeur in Thailand Allan McKinnon deed mee met de pret en stelde een vraag op Twitter: “Voor iedereen in Thailand, hebben jullie een suggestie voor waar hij zijn volgende selfie zou moeten maken?”

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!