De ASQ Hotels in Thailand nemen nu patiënten op met milde Covid19 infecties

~MEN MOET EEN ONGELUK GEEN BODE ZENDEN~
(Je moet je niet onnodig aan gevaar blootstellen)

BANGKOK:- De Alternatieve staatsquarantainefaciliteiten (ASQ) in Thailand zijn begonnen met het verstrekken van bedden voor milde gevallen van Covid-19-patiënten om de ziekenhuizen te ontlasten.  

Volgens Khun Teeranat Phaoharuhan, vice-president van ASQ-ALQ Club Thailand, is de vraag naar ASQ met 30 tot 40 procent gedaald sinds de verplichte quarantaineregel werd aangescherpt, waardoor buitenlandse toeristen hun plannen om Thailand te bezoeken hebben uitgesteld.  

Het gebrek aan gasten heeft ertoe geleid dat de ASQ-hotels zijn omgevormd tot ziekenhuizen die kamers bieden aan Covid-patiënten met milde symptomen.  

Khun Teeranat, algemeen directeur van het Royal Rattanakosin Hotel – een ASQ hotel dat  is omgebouwd tot een ziekenhuis – zei dat het hotel samenwerkt met partnerziekenhuizen om voor patiënten te zorgen.  

Het hotel heeft 316 bedden voor patiënten beschikbaar. Tot 80 procent houdt zich bezig met een gemiddeld verblijf van 10 tot 14 dagen.  Op 30 april waren er 23 ziekenhuizen met 4.900 bedden in Bangkok.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!