De AOT van Thailand legt uit waarom Yala’s Betong Airport nog steeds niet volledig is geopend

YALA:- Na kritiek van de Thaise burgerij dat Yala’s Betong Airport zelfs na twee jaar nog niet volledig is geopend, reageerde het AOT dat het had besloten om de 1.800 meter landingsbaan voor 80-persoonsvliegtuigen op twee routes pas te gebruiken nadat rekening was gehouden met het aantal  passagiers en vluchten.

 Verschillende luchtvaartmaatschappijen hadden toestemming gevraagd om alleen de twee routes te exploiteren – Hat Yai-Betong en Don Mueang-Betong, zei het.

De luchthaven van Betong is momenteel ook beschikbaar voor persoonlijke vluchten, zo verklaarde de AoT eraan toevoegend dat de luchthaven de kwestie van vliegtuigbrandstofdiensten met PTT zou bespreken.

De Betong Airport is op 6 oktober 2015 door het kabinet goedgekeurd om het transportprobleem op te lossen en de economie in drie zuidelijke grensprovincies te ontwikkelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!