De Amerikaanse ambassade druk bezig met het realiseren van nieuw bijgebouw in Bangkok

BANGKOK:- De Amerikaanse ambassade in Bangkok heeft deze maand de fundatie gelegd voor een nieuwe gebouw op  haar compound.

Het bijgebouw, dat  naar verwachting in 2025 klaar zal zijn, zal worden gebruikt om operaties te centraliseren en zal ook dienen als een nieuw, modern platform voor het verlenen van consulaire en diplomatieke diensten.

De ambassade zegt dat het bijgebouw ook zal worden gebruikt om de uitbreiding van de Amerikaans-Thaise betrekkingen op het gebied van veiligheid en handel te ondersteunen.

De VS zijn van mening dat de realisatie van het bijgebouw de Thaise economie aanzienlijk ten goede zal komen, aangezien het $ 625 miljoen (20,21 miljard baht) aan het project besteedt en bij de realisatie ongeveer 2.000 werknemers zouden zijn.

De VS sloten in 1818 banden met Thailand en de twee landen ondertekenden in 1833 het Verdrag van vriendschap en handel. Dit was het eerste verdrag dat de VS in Azië ondertekenden, waardoor Thailand de oudste bondgenoot in de regio is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: dezeen
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: dezeen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!