De 440 miljoen baht kostende snelweg van Nakhon Pathom komt dit jaar klaar

NAKHON PATHOM:- De aanleg van een kortere weg die snelweg 3097 verbindt met het Nakhon Pathom Government Complex om de verkeerscongestie op te lossen, is voor 74 procent voltooid en zal naar verwachting binnen dit jaar worden voltooid, zo maakte de  directeur-generaal van het snelweg-departement, khun Apirat Chaiwongnoi, bekend.

“Het project heeft tot doel een kortere weg te bouwen naar het Nakhon Pathom Government Complex met een budget van 440 miljoen baht”, zei hij.  “Momenteel is er maar één weg die naar het regeringscomplex leidt en die slechts twee rijstroken door de stad heeft.  De verbreding van genoemde weg wordt beperkt door omliggende bedrijfsgebouwen.”

Khun Apirat zei dat als de kortere weg eenmaal voltooid is, de verkeerscongestie tijdens de spits aanzienlijk zal verminderen en mensen die contact willen opnemen met overheidsinstanties in het overheidscomplex, zullen helpen.

De kortere weg is 3.217 kilometer lang en begint bij de kruising tussen snelwegen nr. 3097 en nr. 375 en eindigt bij Nakhon Pathom Government Complex in het district Muang.  Het project omvat de aanleg van een asfaltweg met 6-8 rijstroken, vier bruggen van gewapend beton, een waterafvoersysteem, verlichting en verkeersbordinstallaties.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!