Dakloos koppel in Pattaya pleegt in de nabijheid van spelende jeugd in Pattaya ontucht

PATTAYA:- Dakloos koppel laat zich gaan en plegen op straat ontucht nabij een voetbalveld waar véél jeugdigen aan het spelen waren. Het verontrustende incident gebeurde iets na het middaguur vandaag in Soi Koh Phai 10 in de wijkgemeente Nongprue van Pattaya.

Het Thaise koppel. een man en een vrouw van ongeveer 35-45 jaar oud, werden gezien terwijl ze fietsen en oude spullen verzamelden in een steegje voordat ze stopten bij een muur en openlijk seksuele handelingen verrichtten, zo vertelde een ooggetuige aan de pers.

De ooggetuige zei dat de incidentlocatie dicht bij een voetbalveld was waar veel jonge kinderen aan het spelen waren. Ze verklaarden dat beide individuen de vleselijke handelingen volledig uitvoerden zonder rekening te houden met anderen

De getuige slaagde erin deels videobeelden vast te leggen van de gewaagde acties van de twee personen. Ze gingen ervan uit dat de twee misschien een stel waren, omdat de vrouw op geen enkele manier bezwaar leek te maken tegen de man of zich ertegen verzette.

De ooggetuige en bewoners in het gebied dringen er bij de politie van Pattaya op aan om serieuze actie te ondernemen tegen het paar, daarbij verwijzend naar het betrokken gebied als een drukke verkeersader met veel passerende studenten en jonge kinderen. Het verpestte ook Pattaya’s imago van een gezinsvriendelijk resort van “wereldklasse” zo beweerden ze.

Eerder deze week kwamen er ook dergelijke voorvallen in de publiciteit, zo werden er op het strand in Naklua, meerdere tienerparen gespot, die op de rotsen te midden van starende ogen van toeristen in de buurt aan het copuleren waren.

De politie werkt aan de identificatie van alle betrokkenen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!