Dakloos echtpaar op het strand van Jomtien gearresteerd voor het in bezit hebben van drugsparafernalia

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft serieus actie ondernomen om de kwestie aan te pakken van een dakloos echtpaar dat zich naar verluidt schuldig maakte aan ontwrichtend gedrag, de lokale bevolking met wapens intimideerde en zich schuldig maakte aan drugsmisbruik op Jomtien Beach.

Khun Phatthana Boonsawas, voormalig loco-burgemeester van Pattaya, maakte bekend dat hij meerdere klachten heeft ontvangen van bewoners in de omgeving van Jomtien Beach over het verontrustende gedrag van een onbekend dakloos echtpaar.

Volgens de klachten hadden de twee personen verstoringen in het gebied veroorzaakt door bewoners en toeristen te intimideren en zich ook schuldig te maken aan drugsmisbruik. 

Khun Phatthana zei dat de acties van het echtpaar angst en ongemak hebben veroorzaakt onder de lokale gemeenschap en de reputatie van Jomtien Beach als veilige toeristische bestemming hebben aangetast.

Na ontvangst van de klachten belde khun Phatthana de politie van Pattaya, die het echtpaar in een oogwenk op het strand van Jomtien lokaliseerde en troffen drugsparafernalia in hun bezit aan. 

Het was duidelijk dat de verdachten niet in staat waren om fatsoenlijk te praten, dus werden ze voor gerechtelijke stappen naar het politiebureau van Pattaya overgebracht.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!