Commandoinval in luxe landhuis nabij de Phoenix Golf Country Club-golfbaan in Pattaya nadat twee politieagenten waren neergeschoten

~BREAKING NEWS~

PATTAYA:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke las dat gisteravond een Thais eliteteam van de commando een luxe huis genaamd Miraflores in de buurt van de Phoenix Golf Country Club-golfbaan in Huay Yai was binnengevallen, op dit moment zijn er verschillende politiedivisies aanwezig om verder onderzoek te doen en de situatie te beveiligen.

De actie gisteravond volgde op een incident eerder deze week, toe agenten van een internationale misdaadeenheid in Chonburi bij het pand aankwamen om een ​​huiszoekingsbevel uit te dienen. Nadat de politie op de deur had geklopt, klonken er tientallen schoten.

Thaise kranten wisten te meldden dat er 9 mm geweten en -magazijnen waren gevonden alsmede tientallen gebruikte patronen.

Sophon Cable TV meldde dat één van de officieren, kapitein Phanthep Sribunnak, gewond was geraakt en in coma lag. De andere officier, majoor Kreetha Thipnet, was buiten gevaar. Verder wist Sophon Cable TV dat er een arrestatie van een Chinese staatsburger of Chinese staatsburgers had plaatsgevonden.

Noch Sophon, noch Daily News kon niets schrijven waarom er een ​​huiszoekingsbevel werd betekend of wisten ook gee andere details te vermelden.

Daily News schreef dat er bij het huis drie luxe auto’s Geparkeerd stonden – een Rolls Royce met Bangkok-kentekenplaten en het nummer 999, een Porsche en een Mercedes Benz.

De pers wordt op afstand gehouden.

Mocht er meer over deze inval bekend worden, dan zal uw nieuwsbeer u onverwijld informeren.

Olleke Bolleke in Oost Thailand
Illustraties: Sophon Cable TV & Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!