Commandant hoofdbureau van politie Bangkok door zijn vrouw doodgeschoten

BANGKOK:- De 59-jarige generaal Panya Pinsuk, commandant van de hoofdbureau van de Koninklijke Thaise politie, werd gistermiddag dood in zijn huis aangetroffen, een collega van het slachtoffer zei dat zijn vrouw hem uit stress had vermoord.  

Het overlijden werd om 13.45 uur gemeld bij de lokale politie.  Het incident gebeurde op nummer 278 Boromratchonnanee Road, Thawi Watthana District.  De politie trof het stoffelijk overschot naast een zilveren Toyota sedan die voor het huis geparkeerd aan en was alleen gekleed in een blauwe broek.  Hij had schotwonden op zijn rechterborst en sleutelbeen.

In één van de kamers van het huis vond de politie een .38 revolver op een kast en een Glock-pistool op de vloer naast een plas bloed.  De politie ontdekte dat luitenant-generaal Panya voor zijn dood met zijn vrouw in het huis was en dat zij het lichaam als eerste zag.  

Politieluitenant Thiti Saengsawang, zijn collega op het hoofdbureau, was ter plaatse.  Hij was een klasgenoot van de overleden politiecommandant.  Hij zei dat het incident voortkwam uit spanningen over een familiekwestie die ertoe leidde dat de vrouw haar man neerschoot.  De politie haalde haar in shocktoestand het huis uit.  Er waren geen tekenen van een worsteling in het huis.

Generaal Panya behandelde veel spraakmakende zaken, waaronder die over mensenhandel en de zaak over de jacht op zwarte luipaarden waarbij aannemer Premchai Karnasuta betrokken was.  Hij werd ook erkend als juridisch expert door het Royal Thai Police Bureau.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!