Chiang Mai verwelkomt vanaf 1 november als eerste in Thailand weer Aziatische toeristen

CHIANG MAI:- Chiang Mai is de eerste provincie in Thailand die weer Aziatische toeristen gaat verwelkomen.  In het kader van het “Unlock Thailand”-programma kunnen de vanaf 1 november met een directie vlucht in deze provincie landen, zo maakte Khun Thanes Phetsuwan, de plv gouverneur van marketing van de TAT gisteren bekend.

“Na de besprekingen met het TAT-kantoor en de particuliere toerismesector van Chiang Mai, zijn we tot de conclusie gekomen om de buitenlandse toeristen te verwelkomen met directe vluchten naar de provincie in plaats van de toeristen het verplichte verblijf te laten voltooien onder de Phuket Sandbox-regeling.  Ons belangrijkste doelwit zijn Koreaanse toeristen die in het laatste kwartaal van elk jaar continu naar Thailand reizen, inclusief toeristen uit India en Singapore”, zei hij.

Khun Thanes zei ook dat er maandag een ontmoeting zal zijn tussen TAT en luchtvaartmaatschappijen, zodat de particuliere sector in Chiang Mai de standaard operationele procedures kan voorstellen.

“Er zijn twee versies van het Unlock Thailand-programma, de ASEAN- en de Azië-versie.  Het is een geweldige kans om de Thaise toerismesector een boost te geven, aangezien de regering meer voorwaarden, regels en beperkingen heeft versoepeld.  We versnellen momenteel de procedure in een poging om het programma op 1 november te lanceren”, voegde Thanes eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!