Chiang Mai en Bangkok zijn de beste plekjes ter wereld voor digitale nomaden

THAILAND:- Chiang Mai en Bangkok in Thailand staan ​​respectievelijk op de eerste en tweede plaats van een totaal van 328 locaties wereldwijd.

Nomad List, een databasesite voor externe werknemers, heeft de ranglijst bijgewerkt van de locaties die het meest worden gekozen door digitale nomaden over de hele wereld. 

De beoordeling is gebaseerd op de kosten van levensonderhoud, internetsnelheid, funfactor en veiligheid. Chiang Mai en Bangkok in Thailand staan ​​respectievelijk op de eerste en tweede plaats van een totaal van 328 locaties wereldwijd.

De top tien locaties voor de digitale nomadengemeenschap (per 3 november 2023) zijn als volgt:
1. Chiang Mai (Thailand).
2. Bangkok (Thailand).

3. Canggu, Bali (Indonesië).
4. Azoren (Portugal).
5. Penang (Maleisië).

6. Zagreb (Kroatië).
7. Timisoara (Roemenië).
8. Kuala Lumpur (Maleisië).

9. Ko Pha Ngan (Thailand).
10. Buenos Aires (Argentinië).

Volgens de Nomads List scoren Chiang Mai en Bangkok uitstekend als het gaat om de kosten van levensonderhoud en internetsnelheid. De gemiddelde maandelijkse kosten van levensonderhoud voor een nomade bedragen $1.107 en een gemiddelde internetsnelheid van 56 Mbps in Chiang Mai, en $1.398 en 73 Mbps in Bangkok. 

Olleke Bolleke in Thailand 

Eén gedachte over “Chiang Mai en Bangkok zijn de beste plekjes ter wereld voor digitale nomaden”

  1. Changmai en bangkok op 1 en 2. Met de 4 genoemde punten veiligheid telt zeker niet heel erg zwaar! In somigge weken ken je niet naar buiten vanwege fijnstof/smog en verkeersdoden en ongelukken tellen zeker ook niet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!