Chaos heerst op de internationale vluchthaven Suvarnabhumi Airport bij de toeristen die onder het Test & Go programma Thailand bezoeken

SAMUT PRAKAN:- Een Thaise top-youtuber deelde de verwarring die hij zag op Suvarnabhumi Airport toen buitenlandse toeristen die onder het Test & Go-programma in het land arriveerden, er verdwaald om zich heen zaten te kijken.

Khun Atichan Cherngchavano, die IT-gadgets beoordeelt onder de alias “Au Spin9”, plaatste een “review” van de luchthaven in een Facebook-bericht.

Hij schreef dat er geen borden waren die toeristen de weg wezen, en dat de meesten van hen gewoon compleet verdwaald stonden te kijken omdat ze het hotel niet konden vinden dat ze hadden geboekt in het kader van het Test & Go-programma.

Khun Atichan voegde eraan toe dat hij hotelpersoneel de namen van hun hotels hoorde schreeuwen, maar toeristen konden ze niet horen vanwege een oorverdovend lawaai.

Tegen de tijd dat de toeristen eindelijk hun hotelbalie vonden, moesten ze eeuwen in de rij staan ​​omdat er voor veel hotels maar één persoon was die de boekingen afhandelde.

“Dit is hoe passagiers in het kader van de Test & Go-regeling werden behandeld op Suvarnabhumi Airport.  Niemand kon ergens heen, ze stonden gewoon in lange rijen.  

Hotelpersoneel riep de namen van hun hotels totdat ze hun stem verloren en wanhopig hun hoofd bleven schudden.  Sommige passagiers klaagden, maar het hotelpersoneel zei alleen dat ze bij de luchthaven moesten klagen”, schreef Aticarn.

 “Het werd een verbeten jacht naar het logo van het geboekte hotel.  Alles werd kris, kras door elkaar opgehangen in plaats van alfabetisch.  Er is niemand die passagiers begeleidt.  Een balie behandelt zoveel hotels dat ze op de bekende Thaise manier aankunnen, wat inhoud wachten, wachten en nog eens wachten, niemand komt op het idee om extra personeel in te zetten.

De YouTuber khun Atichan zei dat de onrust op de luchthaven waarschijnlijk slechts de eerste hindernis was voor toeristen, eraan toevoegend dat hij er zeer aan twijfelt of mensen na deze ervaring ooit nog naar Thailand willen terugkeren.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand  
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!