‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Het wordt loeiheet in de keuken voor de Thaise opdracht

BELGIË:- Titus, Olga, Liesa, Daan en Serine zijn nog in de running voor de overwinning in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. Het vuur wordt hen flink aan de schenen gelegd wanneer ze de Thaise keuken op hun bord moeten toveren. 

Geen makkie!
En toen waren ze nog met vijf! Week na week moesten bekende gezichten de keuken van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ verlaten. Titus, Olga, Liesa, Daan en Serine zijn nog van de partij, maar de vraag is wie dit keer zal sneuvelen? Het wordt namelijk een pittige aflevering, en dat mag je dit keer heel letterlijk nemen, want de Thaise keuken staat centraal.

Ziel voeden
De deelnemers zijn één voor één gek op de Thaise keuken, maar geven eerlijk toe dat ze zich er nog nooit zélf aan durfden te wagen. ‘Thais is gaan eten of afhalen’, zegt Titus. ‘Maar dat is niet iets waar ik me in bekwaam.’ Ook Daan maakte het nog nooit eerder klaar, al schrikt hij daar als rookie natuurlijk niet van. Gelukkig krijgen ze hulp van topchef Dokkoon Kapueak, de enige Thaise sterrenchef van de Benelux. 

Olga en Serine zijn dan wel weer enorm enthousiast. ‘Afrikaanse keuken, Aziatische keuken, keukens van ver… Ik heb altijd het gevoel dat die niet alleen mijn buik voeden, maar ook mijn ziel’, aldus die laatste. De kandidaten met de beste versies van een typisch Thais gerecht kunnen opgelucht ademhalen. Voor de anderen wacht de gevreesde cook-off én een exit…

Olleke Bolleke in België 
Bron: Flair.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!