Canadese eigenaar ontsnapt aan verwondingen terwijl het vuur zijn 20 miljoen baht dure luxe woning in Pattaya in as legt

PATTAYA:- “Snelle Jelle, de razende reporter van uw nieuwsbeer meldde dat luitenant Siriyakorn Khongpetchsak van de politie van Nongprue gisteren rond 13.30 uur werd gewaarschuwd voor een brand in een luxe woning in Moo 13.

Drie brandweerauto’s van de Nongprue kazerne waren ter plaatse bij een huis ter waarde van 20 miljoen baht, zo meldde Jelle. Zowel de beneden- als de bovenverdieping stond in volle brand, maar de brandweer wist de schade te beperken en had het vuur binnen 30 minuten onder controle.

De 58-jarige Canadese eigenaar van het pand waarschuwde de autoriteiten voor de brand en werd ter plaatse gefotografeerd Jelle. Hij merkte op dat de woonkamer een zwartgeblakerde ruïne was met een vleugel die de dupe was van de brand.

Brandweerman Siriwat Prajit vertelde dat er veel bluswater aan te pas was gekomen om het vuur onder controle te krijgen voordat het zich verder zou verspreidde.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!