Cambodja heeft een klopjacht op één groep Thais na een vuurgevecht met Cambodjanen in Poipet gelanceerd

POIPET:- De Cambodjaanse veiligheidsautoriteiten achtervolgen een groep Thais die op de vlucht zijn geslagen na een vuurgevecht met Cambodjanen in Poipet waarbij vier mensen gewond raakten.

De Khmer Times meldde gisteren dat de militaire politie op jacht was naar negen Thaise staatsburgers die zaterdagavond betrokken waren bij de vechtpartij met een groep Cambodjanen in een pub voor Paradise Casino in de Cambodjaanse grensstad.

Majoor Noun Nynaro, de chef van de militaire politie van Poipet, vertelde de Khmer Times dat 14 verdachten, allemaal Cambodjanen, waren gearresteerd, terwijl de Thais, waaronder twee vrouwen, wisten te ontsnappen.

De schietpartij vond plaats toen de Thais en Cambodjanen, die eerder een woordenwisseling hadden gehad, elkaar ontmoetten in de pub, volgens de Khmer Times die de camerabeelden zag.  De vechtpartij begon met rondvliegende wijnflessen en stoelen, gevolgd door de uitwisseling van geweerschoten die naar verluidt door een Thaise man waren begonnen, zei het.

Tijdens het vuurgevecht raakten een persoon en drie militaire politieagenten gewond die ter plaatse probeerden in te grijpen, voegde het eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khmertimes 
Content: Olleke Bolleke in Cambodja 
Bron: khmertimeskh.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!