Buschauffeur van de BTMA in Bangkok gebruikt één paraplu om droog achter het stuur te zitten

BANGKOK:- Een buschauffeur heeft zijn bazen bij de Bangkok Mass Transit Authority in verlegenheid gebracht door achter het stuur van de bus te gaan zitten met een paraplu boven zijn hoofd om droog te blijven.

De buschauffeur uploadde de foto van zichzelf op Facebook om zijn bazen te laten zien dat de oude bus waarin hij rijdt, dringend onderhoud nodig heeft.  Niet voor niets ging het bericht viraal.

De foto werd geüpload naar รถเมล์ไทยแฟนคลับ, Rotmaethai, wat staat voor fans van openbare bussen.  Het platform deelt nieuws en nuttige informatie over Thaise openbare bussen met netizens.  De pagina is ook een forum voor passagiers en buspersoneel om hun klachten over BMTA-diensten te uiten.

De naam van de chauffeur is onbekend, maar netizens laten andere sociale media-volgers weten dat hij de vaste chauffeur van bus 205 is, die passagiers van Khlong Toey naar winkelcentrum The Mall Thapa brengt.

Het bijschrift bij de foto op de Facebook-pagina luidt: “Er lekt regenwater in de bus omdat het dak verroest is, de bus is van ver vorige eeuw, dus neem een paraplu mee als u de openbare bus in Bangkok neemt.

De post voegde eraan toe: “BMTA-medewerkers willen dat het publiek hun problemen kent.  Dit ziet er misschien grappig uit, maar het is niet leuk voor hen.  Ze willen dat de autoriteiten dit oplossen.  Heb medelijden met zowel het personeel als de passagiers die hiermee te maken hebben gehad.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Eakkapop Thongtub 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!