Burgemeester van Pattaya beveelt functionarissen van Bali Hai Pier om hardhandig optreden tegen vermeende oplichtingsstelsel praktijken

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya heeft zijn relevante functionarissen de opdracht gegeven om de Bali Hai Pier nauw te beheren nadat veel vermeende problemen op sociale media viraal bekend werden.

Dr burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplome, heeft gisteren opdracht gegeven tot een aanzienlijke toename van wetshandhavers en gemeenteambtenaren om rond de Bali Hai-pier te patrouilleren.

Het team werd geleid door de plv.  burgemeester van Pattaya, Wuttisak Ruemkitkarn, wetshandhavingsfunctionarissen van de stad Pattaya en officieren van het marinekantoor.

Burgemeester Sonthaya vertelde over de problematiek op de Bali Hai Pier.: “We hebben veel klachten ontvangen over bootexploitanten (voornamelijk speedboot) die geen wettelijke vergunning hebben, sommige vervelende toeristen zijn en de serviceregels niet volgen, oneerlijke bootservicekosten en zelfs sommige boten die passagiers in de steek laten na geschillen over prijsstelling  of andere problemen.  Deze zijn afkomstig van voornamelijk binnenlandse Thaise toeristen die nabijgelegen eilanden en de pier bezoeken.”

“Deze problemen zijn viraal gegaan op sociale media, wat het goede imago van het toerisme in Pattaya rechtstreeks heeft geschaad.  We moeten deze problemen oplossen om een ​​positieve ervaring voor alle toeristen te garanderen.  We blijven de pier beheren om ons voor te bereiden op toekomstige evenementen in Pattaya, waar het aantal gasten dat naar Koh Larn en andere eilanden gaat naar verwachting aanzienlijk zal toenemen, vooral tijdens het vuurwerkfestival en de aftelweekends,” zo verklaarde de burgemeester.

Één Pattiaanse krant merkte op dat details over incidenten niet werden gegeven, maar er werden onlangs meerdere klachten op sociale media gezien over vermeende oplichting door speedbootexploitanten, vooral rond het Koh Larn-muziekfestival van afgelopen weekend, waar de boten de enige manier waren om het eiland onmiddellijk te verlaten  buiten de openingstijden van de veerboot toen het concert plaatsvond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News

Eén gedachte over “Burgemeester van Pattaya beveelt functionarissen van Bali Hai Pier om hardhandig optreden tegen vermeende oplichtingsstelsel praktijken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!