Buitenlandse toerist verdrinkt in Bangkok bij een tragisch ongeval in het Saen Saep-kanaal 

BANGKOK:- Een buitenlandse toerist die eergisteren vanaf Chalerm Lok-brug zijn waterpistool in het Saen Saep-kanaal liet vallen en erin sprong om het op te halen, werd zondagavond teruggevonden.

S’avonds ontvingen de autoriteiten een melding van een vermiste persoon nabij de Pratunam-pier langs Khlong Saen Saep. Ze werkten samen met een waterreddingsteam en forensische artsen van het Ramathibodi-ziekenhuis om het voorval te onderzoeken.

Het incident vond plaats bij de Khlong Saen Saep-pier, onder de Chalerm Lok-brug. Het waterreddingsteam vond de overleden man kort na aankomst snel.

De eerste bevindingen suggereren dat het slachtoffer, een buitenlander die Thailand bezocht voor het Songkran-festival, zijn waterpistool in het kanaal verloor en verdronk toen hij het probeerde terug te halen.

Getuigen, onder wie andere toeristen, probeerden in te grijpen, maar konden hem niet redden, maar waarschuwden onmiddellijk de autoriteiten om hulp te vragen. De precieze oorzaak van het incident wordt momenteel onderzocht. De indentiteit van buitenlander moet nog onderzocht worden.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!