Buitenlandse man in Pattaya schuift er met zijn motor onderuit en maakt een lelijke val

PATTAYA:- Een 66-jarige buitenlander schoof er met zijn motor onderuit en stootte zijn hoofd lelijk op de weg,met ernstig letsel tot gevolg. Volgens een automobilist vond het incident plaats toen het slachtoffer abrupt remde nadat hij een auto plots de weg voor hem op zag rijden.

Na ontvangst van de melding stuurde het Sawan Boriboon stichting onmiddellijk reddingswerkers ter plaatse, naar de  Phonprapanimit Road in de wijkgemeente Nongprue.

Daar vond het reddingsteam een ​​rode Yamaha Fino-motorfiets met een Chonburi-kentekenplaat midden op de weg gevallen. De motor was licht beschadigd. Niet ver daarvandaan stond een geparkeerde sedan, bestuurd door een onbekende buitenlander, die ter plaatse stond te wachten.

Op de weg lag de 66-jarige Mr. Bashford George Ongard, met ernstig hoofdletter. Nadat hij de eerste medische hulp had gekregen, werd hij onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vervoerd. Volgens reddingswerkers droeg de man geen motorhelm.

Tijdens een interview met de onbekende bestuurder van de sedan beweerde hij dat hij met zijn auto achteruit de weg op reed. Hij zei dat zijn auto de weg nog niet was opgereden, toen Mr. Bashford, die op zijn motor naderde, geschrokken leek te zijn van zijn auto. 

Deze plotselinge reactie zou ertoe hebben geleid dat de heer Bashford abrupt op de rem trapte en vervolgens van zijn fiets viel en daarna zijn hoofd stootte.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!