Buitenlandse man dood met doorgesneden keel in Pattaya aangetroffen

PATTAYA:- Gisteravond werd er in een gehuurd appartement in het midden van de stad Pattaya een Noorse man dood aangetroffen met een doorgesneden keel, volgens de Thaise krant “Thai Rath” zou het om zelfmoord gaan.

Gisteravond rond 22:00 uur werd luitenant-kolonel Saijai Khamchula, rechercheur op het politiebureau van Pattaya op de hoogte gebracht van het overlijden van een buitenlander in een kamer in het midden van deze stad aan zee, hij ging er onmiddellijk met enkele forensische collega’s en met medewerkers van het Sawang Boriboon reddingsteam heen.

De 58-jarige Noorse man, geïdentificeerd als Mr. Paal Frode Aaberg, werd liggend op een bed gevonden met zijn keel doorgesneden in een kamer op de derde verdieping van het acht verdiepingen tellende gebouw.

De politie vond ook een fruitmes van 15 centimeter lang dat op de grond bij het bed was gevallen.  Er werden geen geweldsporen in het appartement aangetroffen.

Bij een getuigen-ondervraging, vertelde de 40-jarige vriendin van de overledene, Khun Angkhana Roswan, dat ze hem om 20.00 uur ging opzoeken. Maar nadat zij verschillende keren op de deur had geklopt, ging de deur niet open.

De Noorse man zou eerder gezegd hebben dat hij niet meer wilde leven. Om toch binnen te komen, vroeg ze de huishoudster om de reservesleutel te gebruiken om de kamer te openen.  Toen ze de deur opendeed, schrok zij zich het “ram bam” toen ze hem in een plas bloed zag liggen, en belde onmiddellijk de politie.

De politie bekeek beelden van bewakingscamera’s, maar zag niets verdachts en gaat uit van zelfmoord, maar de oorzaak moet opnieuw worden vastgesteld door getuigen te ondervragen.  Zijn vrienden hadden echter al gezegd dat hij, nadat hij onlangs uit elkaar was gegaan met zijn Thaise vriendin, stil werd en had gezegd dat hij dood wilde.

Zijn lichaam is voor autopsie naar het forensisch instituut in Bangkok gestuurd, onderwijl bevestigde de politie dat ze het onderzoek zullen versnellen om de ware doodsoorzaak te achterhalen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!