Buitenlanders zouden al in juli zonder quarantaine op vakantie naar Phuket moeten kunnen gaan

~ALS JE NERGENS KIJK OP HEBT, KUN JE ALTIJD NOG IN DE TOEKOMST KIJKEN~
(Citaat van Gerrit Komrij)

PHUKET:- Phuket zal aanstaande vrijdag zijn heropeningsplan indienen bij het staatscentrum voor economische situatiebeheer (CESA) voor goedkeuring om gevaccineerde buitenlandse toeristen in juli zonder quarantaine te mogen verwelkomen.  

Volgens khun Yuthasak Supasorn, gouverneur van de State Tourism Board (TAT), is het heropeningsplan dat bekend staat als de “Phuket Tourism Sandbox” grotendeels afhankelijk van de levering van vaccins aan het Andaman-eiland. 

Daarvoor zal een significant deel van de bevolking zal worden gevaccineerd zo luidt het voorstel. Daarom moet Phuket ten minste 466.587 mensen vaccineren, waarvoor 933.174 doses nodig zijn. Om het immuniteitsdoel binnen het tijdsbestek te bereiken, zou de eerste vaccinatieronde moeten beginnen op 15 april, gevolgd door de tweede op 15 mei. 

Volgens het sandbox-plan moeten buitenlandse toeristen die willen deelnemen aan het quarantainevrije programma zijn verplicht om een ​​vaccinatiecertificaat, vaccinatierapport of IATA-paspoort, een PCR-test op de luchthaven en de ThailandPlus-zoekapplicatie te tonen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket News

Eén gedachte over “Buitenlanders zouden al in juli zonder quarantaine op vakantie naar Phuket moeten kunnen gaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!