22-jarige inbreker maakte een paar foutjes toen hij deze week op dievenpad ging!

~FOUTJE BEDANKT~
(Foutje, bedankt! was een reclameslogan van verzekeringsmaatschappij Reaal uit de jaren 90)

PHETCHABUN:- De 22-jarige khun Arthit Kinkhunthot, maakte een paar fouten toen hij afgelopen zondagavond er op uitging om te stelen.

Eerst koos hij ervoor om te stelen uit het huis van een politie-sergeant, maar zijn tweede fout was een beetje erger.

In plaats van echt iets te stelen, voelde hij dat hij moe was en besloot hij een dutje te doen. Dus zette hij de airconditioning in de kamer van de agent aan, trok de dekens over zich heen, nestelde zich lekker knus en verkeerde binnen de kortste keren in dromenland.

Het enige mankement aan de inbraak was dat hij de hele nacht doorsliep, ’s ochtends merkte de huiseigenaar – politie sergeant Sakda Jiamprasert – dat de airconditioning in de slaapkamer van zijn dochter aan was, terwijl zijn dochter naar familie in een ander provincie was gegaan.

Khun Sakda gluurde door het buitenraam naar binnen en zag Arthit en riep de buren om hulp. Dat was niet echt nodig.  Toen Arthit uit zijn diepe slaap werd gewekt, was hij slaperig en verward, dat hij geen puf had om problemen te veroorzaken.


Hij werd direct gearresteerd en beschuldigd van nachtelijke inbraak, overtreding en schade, waarbij zijn inbrekers gereedschap in beslag werd genomen om als bewijslast tijdens de rechtszaak te dienen.

Het voorval speelde zich eerder deze week af ​​in twee huizen in het Nam Rorn-subdistrict van Wichianburi in de provincie Petchabun in het noordoosten van Thailand.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!