Buitenlanders in het bezit van Thaise identiteitsbewijzen

~ZOEK EN GIJ ZULT VINDEN~
(Aansporing die zegt dat als men iets gedreven genoeg najaagt, men het ook krijgt.

CHIANG RAI:- Het Thaise Department of Special Investigation (DSI) doet onderzoek naar 255 buitenlanders die in het bezit lijken te zijn van vervalste Thaise identiteitskaarten.  Sommigen zouden illegaal zaken hebben geopend.  

De DSI werkt samen met het lokale afdelingen van provinciaal besturen om de bronnen van de vervalste documenten op te sporen.  Tot dusver hebben de onderzoeken zich gericht op het district Wiang Kaen, in het uiterste oosten van de provincie Chiang Rai, aan de grens met Laos.  

Het provinciale kantoor probeert Thaise ID-kaarthouders op te sporen en in te trekken die eerder aan 50 buitenlanders waren uitgegeven.  Zeven buitenlanders zouden al bedrijven hebben opgericht die voorbehouden zijn aan Thaise burgers.  

Valse Thaise ID’s en andere documenten waren op verschillende markten in het hele land verkrijgbaar, vooral in toeristische gebieden.  Het verkopen van vervalste documenten is nog steeds een populaire bezigheid in Thailand.  

Khao San Road in Bangkok was voorheen het walhalla voor vervalste documenten totdat een inval in 2018 de meeste illegale verkopers van de straat verdreef. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!