Buitenlander gezocht wegens vermeende verkrachting van vrouw in massagesalon Khon Kaen

KHON KAEN:-  Het Thaise TV kanaal “Channel 7” meldde dat de politie van het hoofddistrict Khon Kaen op jacht is naar een buitenlander na zijn brute aanval op een 45-jarige traditionele Thaise massagemedewerker in de noordoostelijke Thaise stad.

De eigenaresse van massage shop Dee Na werd gewaarschuwd dat er water uit de winkel stroomde nadat een dienstmeisje vergat de kraan dicht te draaien.

Toen de eigenaresse die ergens anders, op CCTV beelden zag dat het water plots rood werd, realiseerde zij zich dat er méér aan de hand moest zijn, en zag bij het verder bekijken van de beelden dat één van haar medewerkers die op dat moment alleen was, iets ergs was overkomen.

Ze lag bewusteloos op de grond, de eigenaresse ging onmiddellijk naar de massage shop en trof het trillende slachtoffer in shock met een bebloed gezicht aan.

De journalisten van Sanook News gingen ter plaatse en kregen te horen dat de aanval maandag had plaastsgevonden.  Ze werden op de hoogte gebracht van de misdaad na een Facebook-bericht op een “so you wanna be famous”-site.

Ze hadden een foto gemaakt van de schijnbare verkrachter die door de media als een ‘farang’ werd benoemd .

De hoofdcommissaris van het hoofddistrict, kolonel Precha Kengsarikit, bevestigde dat dit één zaak van een  verkrachting met zware mishandeling betreft.

Hij zei dat een volledig politie-onderzoeksteam bezig is met de zaak met camera’s op het terrein en om de route te onderzoeken die de aanvaller heeft genomen.

Het slachtoffer ligt nog steeds in slechte staat in het ziekenhuis en haar zoon is in het ziekenhuis gearriveerd om voor haar te zorgen, zo vertelde hoofdcommissaris Kengsarikit.

De eigenaresse van de winkel aarzelde om te speculeren over de relatie tussen de buitenlander en de vrouw, hoewel zij begreep dat “hij haar wel leuk vond”.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News

2 gedachten aan “Buitenlander gezocht wegens vermeende verkrachting van vrouw in massagesalon Khon Kaen”

  1. zo’n gasten moet je voor jaren in de bak gooie .niet te geloven dat er mensen zijn die hun handen niet thuis kunnen houden.gewoon zeer zwaar straffen en een boorbeeld geven aan andere .die zich daar ook mee bezig houden oke

    1. Wel eerst zorgvuldig onderzoek doen, daar schort het nogal aan in Thailand.
      Zal niet de eerste keer zijn dat ze een onschuldig persoon opsluiten.
      Het zal je tweelingbroer maar wezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!