Buitenissige onweersbui veroorzaakt chaos en verwondingen op de Chonburi-weg

CHONBURI:- Een plotselinge en intense onweersbui veroorzaakte gisteren grote schade in het Phanat Nikom-district van Chonburi, resulterend in een verkeersongeval op de inkomende rijstrook van Phanat Nikhom – Huatanon Road. 

Het rampzalige incident vond plaats toen een grote tent, voortgestuwd door harde wind en hevige regen, van de grond werd getild en in twee elektriciteitspalen verstrikt raakte. Door het gewicht van de tent stortte de palen op drie auto’s en een motorfiets en veroorzaakte chaos en verwondingen.

Eén vrouwelijk slachtoffer liep bij het ongeval hoofd- en knieletsel op. Een snelle reactie van het reddingspersoneel en paramedici zorgde ervoor dat ze onmiddellijk medische hulp kreeg voordat ze voor spoedeisende zorg naar het Phanat Nikhom-ziekenhuis werd vervoerd.

Eén ooggetuige, Khun  Orasa Nabun vertelde de tegen “snelle Jelle” onze lokale reporter, de angstaanjagende opeenvolging van gebeurtenissen en beschreef hoe de krachtige wind de tent optilde nabij een plaatselijke autodealer, waardoor deze in botsing kwam met elektriciteitsleidingen. 

De botsing resulteerde in een explosie en een verblindende lichtflits. Het instorten van de elektriciteitspalen veroorzaakte aanzienlijke schade, waarbij verschillende voertuigen verpletterd werden, waaronder de motorfiets waarop de gewonde vrouw reed, evenals twee pick-up trucks en een auto.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!