Britse familie looft 10.000 Baht uit om de in Pattaya ondergedoken 17-jarige Ryan White te vinden

PATTAYA:- Een Britse familie heeft beloning in het vooruitzicht gesteld voor wie hun 17-jarige zoon bij hen brengt nadat hij in de kustplaats Pattaya verdween.

De 17-jarige Ryan White uit Gateshead kwam op 12 mei aan in de hoofdstad Bangkok, maar heeft sindsdien geen contact meer met zijn familieleden opgenomen.

Zijn familie denkt dat hij nu in de beruchte feeststad Pattaya verblijft, zo’n 175 kilometer verderop. De stad wordt de ‘sekshoofdstad’ van de wereld genoemd en een modern Sodom en Gomorra dankzij de 24-uurs seksindustrie.

Uit angst voor de veiligheid van de tiener, is zijn familie sociale media opgegaan om vrienden te vragen hen te helpen om de jongen te vinden en stellen daarvoor 10.000 baht als beloning in het vooruitzicht.

Ze hebben de 17-jarige wegloper ook gesmeekt om naar huis te komen en hadden hem verteld hoeveel ze van hem hielden.

In een Facebook-bericht schreef zijn tante, Kimberley Christoforato, dat de jongen haar neef was, Ryan White uit Gateshead, en zou sinds vrijdag 12 mei 2023 aan de rol gegaan zijn, hij is pas 17 jaar, dus nog minderjarig.

‘Hij nam een ​​vlucht naar Bangkok en we weten momenteel dat hij ergens in de gemeenschap van Pattaya verblijft. Zijn verblijfplaats was bekend tot de avond van zondag de 14e, maar sindsdien heeft niemand hem meer gezien of gehoord.

‘Als iemand informatie heeft, of iemand kent die op vakantie is of in Pattaya woont en informatie zou kunnen hebben, kunt u dan contact met ons opnemen.

‘En Ryan, als je dit leest, kom dan alsjeblieft naar huis, wij houden ontzettend veel van je en zijn om je veiligheid en welzijn.’

Ze zei dat de familie de hulp van de Britse en Thaise ambassades en de lokale politie heeft gezocht om de wegloper te vinden.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: https://www.dailymail.co.uk/news/article-12098291/Family-offer-reward-boy-went-missing-Thailands-Sin-City-Pattaya-famed-sex-industry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!