British Airways schort rechtstreekse vluchten naar Thailand op tot 2023

THAILAND:- British Airways zal haar vluchten naar Thailand blijven opschorten tot ten minste 2023, zo meldde de luchtvaartmaatschappij.

De luchtvaartmaatschappij beloofde vorig jaar de route Londen-Bangkok na oktober 2022 voort te zetten, maar heeft dit besluit nu herzien.

Ze redeneerden dat Thailand niet bovenaan de lijst van British Airways staat voor hervatting, aangezien het toeristenverkeer een laag rendement krijgt als gevolg van prijsconcurrentie van andere directe en indirecte luchtvaartmaatschappijen.  British Airways verkoopt nu ook Bangkok vluchten met een aansluiting in Doha via Qatar Airways services.

Dit zal ertoe leiden dat Thai Airways en EVA Air de enige twee diensten worden die directe vluchten aanbieden tussen Heathrow en Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: luchtvaart nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!