BREAKING NIEUWS | Het ziekenhuis van Sakon Nakhon (Noordoost-Thailand) stond vanmorgen op zijn grondvesten te trillen, mensen rennen in chaos het gebouw uit

SAKON NAKHON:- Een gebouw van het Sakon Nakhon Centrumziekenhuis stond vanmorgen gigantisch op zijn grondvesten te schudden, artsen en verpleegsters ontsnappen in chaos aan de dood. In allerijl worden de patiënten geëvacueerd, wat de oorzaak is, is nog niet bekend.

Vanmorgen omstreeks 08.40 uur vond er een incident plaats in een gebouw van het regionaal ziekenhuis van Sakon Nakhon.

Het gebouw dat negen verdiepingen telt, trilde en schudde gelijkertijd, zodanig dat alle mensen in het ziekenhuis, artsen, verpleegsters en ziekenhuispersoneel en mensen die medische behandelingen moesten ondergaan, zich in paniek uit de voeten maakte en het gebouw uit vluchtte.

De 51-jarige khun Kritsada, inwoner van provincie Sakon Nakhon vertelde dat hij en zijn familie op het moment van het incident voor een jaarlijkse gezondheidscontrole op 9e verdieping van het gebouw aanwezig waren.

Wij zaten wel en wee in de wachtkamer, toen ik mij plots duizelig begon te voelen, ik dacht eerst nog dat het kwam doordat ik koffie dronk. Maar op het zelfde ongelijk zag ik dat andere mensen allemaal hetzelfde voelde.

Op dat moment voelde wij dat het gebouw hevig begon te trillen, geschrokken renden wij allemaal naar beneden om ons eigen leven te redden. 

Op dit moment zijn alle patiënten en personeel uit het gebouw geëvacueerd. Door de patiënt tijdelijk te verplaatsen om de behandeling voort te zetten in een gebouw van 8 verdiepingen. En er werd aangekondigd dat het gebouw tijdelijk gesloten zou worden.

​​Ondertussen is de provinciale afdeling Openbare Werken en de afdeling Openbare Werken van de gemeente Sakon Nakhon het gebouw aan het inspecteren. Dit gebouw bij het Sakon Nakhon Center Hospital werd in 2018 geopend voor gebruik.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!