BREAKING NEWS | 72-jarige Nederlander onder verdachte omstandigheden dood in Pattaya aangetroffen

PATTAYA:- De politie en de plaatselijke hulpdienst van Pattaya werd op de hoogte bericht van het incident. Een Nederlandse man  werd dood in zijn appartement aan de Thappraya road in de wijkgemeente Nongprue aangetroffen.

Na het ontvangen van de melding ging de politie samen met het personeel van Sawang Baribuntham Foundation naar het condominium om de situatie in ogenschouw te nemen.

In het 8 verdiepingen tellende condominium, was het in appartement 406 op 4e verdieping behoorlijk rommelig. In de kamer stonden twee glazen op de eettafel met daarnaast een keukenmes.

In de slaapkamer lag half in de badkamerkast het naakte lichaam van de 72-jarige Nederlandse Ronald Paul P. 

Bij het onderzoek bleek dat de man 3 – 4 dagen eerder gestorven was. Nadat het lichaam was omgedraaid bleek dat de Nederlander een kleine verwonding bij zijn keel had.

Aanvankelijk bleek uit de CCTV beelden dat de overledene sinds 16 februari rond 10.00 uur het appartement was binnengekomenen daarna niet meer was weggeweest.

De forensische rechercheurs weten nog niet zeker of een scherp voorwerp de keelwond had veroorzaakt of dat het was  veroorzaakt door medische behandeling. 

Het lichaam van Ronald zal voor postmortem onderzoek naar het ziekenhuis gebracht worden om de juiste toedracht van zijn dood te onderzoeken.

Olleke Bolleke in Pattaya

5 gedachten aan “BREAKING NEWS | 72-jarige Nederlander onder verdachte omstandigheden dood in Pattaya aangetroffen”

  1. Hi, this is his daughter, Rachel. We believe the small wound they mentioned was his medical port. My dad had stage 4 Chronic Lymphoma Leukemia.

    1. Dear Rachel,
      I understand the feelings of you and your family, and I have removed the unpleasant photo. I would like to point out that the photo is in all Thai newspapers, some not even blurred. I would like to wish you and your family all the strength in this unbearable loss.

      Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!