BREAKING | De dierenbescherming heeft de gevaarlijk uitziende “lijgerwelp” in Oost-Thailand in beslag genomen

CHACHOENGSAO:- Functionarissen hebben gisteren een een mixer van tijgerwelp en een leeuwenwelp in beslag genomen. De Thaise eigenaar is nu in zijn wiek geschoten omdat  voor dit welpje géén vergunning verplicht was. 

De man beweerd dat het een “lijgerwelp” was en dat de strepen het resultaat waren van spuitverf om het er uit te laten zien als een tijgerwelp. Hij had het beestje met graffiti bewerkt om het er echt op een filmopname te laten uitzien.

Het hoofd van het Nationale Park, khun Attapol Charoenchansa, vertelde dat er uitgezocht moet worden of het welpje een hybride nakomeling van een mannelijke leeuw en een tijgerin is.

Als dat het geval is, heeft het ministerie geen wettelijke bevoegdheid over het huisdier, maar het ministerie probeert nu te verifiëren of dat waar is.

Attapol besloot het interview met de opmerking dat hij zich zorgen maakt over de veiligheid van mensen in de buurt van het dier. 

Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: khaosod.com 

2 gedachten aan “BREAKING | De dierenbescherming heeft de gevaarlijk uitziende “lijgerwelp” in Oost-Thailand in beslag genomen”

  1. Wat mankeert sommige mensen toch om dieren te spuiten in een kleur die hem bevalt, ik hoop dat die mafkees opgevreten wordt door zijn speeltje over een tijdje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!