Brand legt de Tawandang Mahason-pub in Chiang Mai in as, waarbij de uitbaatster om het leven kwam

CHIANG MAI:- Een felle brand heeft gister laat in de ochtend een populaire pub in het Muang-district van Chiang Mai verwoest en de uitbaatster dood in het puin werd gevonden. De brand in de Tawandang Mahason pub in Tambon Suthep werd rond 10.30 uur bij de politie gemeld.

Er kwamen met spoed enkele brandweerwagens aangereden en vochten meer dan twee uur voordat ze het vuur onder controle hadden, tijdens de strijd konden ze voorkomen dat de vlammen oversloegen naar andere gebouwen.  Ze bleven het terrein met water besproeien om te voorkomen dat het weer oplaaide.

Volgens berichten in de media bevond zich tijdens de brand nog steeds een vrouw in het brandende gebouw, uiteindelijk kon om 14.30 uur het commando “brandmeester” gegeven worden.

Het lichaam van de 41-jarige uitbaatster, Khun Pairin Wachiranan, werd in haar kantoor op de tweede verdieping gevonden.

De gouverneur van Chiang Mai, khun Prajon Pratsakul, ging ter plaatse en gaf opdracht aan provinciale openbare werken en stedenbouwkundige inspecteurs om de uitgebrande constructie nauwkeurig te onderzoeken.

De politie zegt ook de oorzaak van de brand te onderzoeken.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!