Brand legt 60 kraampjes op de markt van Rattanaburi in noordoostelijke provincie Surin in as, met een totale schade van 100 miljoen baht

SURIN:- Als gevolg van een felle brand op de gemeentelijke versmarkt van Rattanaburi, in de provincie Surin, moesten brandweerwagens uit de hele provincie worden gemobiliseerd. 

Dit was een hele klus omdat er in de omgeving geen (werkende) brandkraan te vinden was. Normaal gesproken moeten ze in gemeenten periodiek worden gestationeerd.  Nu moest de bevolking zich “het vuur uit de sloffen” rennen om water bij de watervoorziening van het district te halen.

Hierdoor verspreidde het vuur zich en vielen nog eens vier winkels ten prooi aan het verzengende vuur. is geen waterleiding aanwezig voor het blussen van brand. Normaal gesproken moeten ze in gemeenten periodiek worden gestationeerd.  

Nadat er een uur verstreken was en de brand nog steeds niet onder controle was, werden er brandweerwagens vanuit de provincie Surin gemobiliseerd om hulp te bieden. Daarna waren brandweerlieden ruim drie uur bezig met het blussen van de brand voordat de brand geblust was. 

Uiteinde de brand verwoestte meer dan 60 gebouwen. De initiële waarde van de schade bedraagt ​​waarschijnlijk minstens 100 miljoen baht. De oorzaak wordt momenteel onderzocht. In eerste instantie werd gedacht aan een kortsluiting.

Olleke Bolleke in de Isaan
Bron: Thairath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!