Thaise bouwvakker komt tijdens wegwerkzaamheden langs de spoorlijn van Pattaya te overlijden

PATTAYA:- Eerder deze week stierf een bouwvakker nadat hij werd overreden door een bulldozer in wat door de politie van Nongprue werd beschreven als een tragisch ongeval in Pattaya.

De politie van Nongprue werd woensdag rond 14.00 uur op de hoogte gebracht van het incident, dat zich langs de spoorlijn tussen Soi Nern Plubwan en Soi Khao Noi voltrok en waar bouwvakkers aan de riolering werkten.

De politie en enkele lokale reporters arriveerden ter plaatse en vonden het lichaam van de 58 jaar oude Mr. Suwan Nayabu. Hij was ernstig gewond geraakt doordat hij door een graafmachine was overreden, de arme man moest ter plaatse worden dood verklaard.

De machinist van de bulldozer , de 37-jarige Nattaphon Sriwaurai, vertelde tegen de politie van Nongprue: “We zijn al enige tijd collega’s van elkaar die samen in Pattaya al geruime tijd wegwerkzaamheden uitvoeren. Suwan was bezig met het wegschoppen van grond in de buurt.  

Mijn baas vroeg me om de bulldozer achteruit te rijden om een gleuf voor nieuwe rioolbuizen te maken. Niemand heeft gezien, dat Suwan achter mijn voertuig zat, wat leidde tot zijn dood.  Ik ben er kapot van, want hij was mijn vriend en collega.” zo verklaarde Nattaphon.

De politie van Nongprue zei dat Nattaphon wordt beschuldigd van roekeloos rijden met de dood tot gevolg.  Het was niet meteen duidelijk of zijn leidinggevende of management aangeklaagd zou worden in verband met het tragische ongeval.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “Thaise bouwvakker komt tijdens wegwerkzaamheden langs de spoorlijn van Pattaya te overlijden”

  1. Triest maar volgens mij heeft zijn opdraggever in deze meer schuld.Deze moet zorgen voor een veilige werkplek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!