Bomaanslag op het huis van een cannabisverkoper in Pattaya, doet de bewoners in angst leven

BANGKOK:- Een groep opgeschoten jongelui hebben explosieven naar het huis van een cannabisverkoper in Pattaya gegooid, waardoor zijn familie, waaronder een jong kind, het huilen nader dan het lachen stond.

Lokale media meldden dat Khun A (Alias) gisteren met hen  contact zocht om zijn angst te onthullen over zijn rivalen die een meedogenloze aanval lanceerden op zijn woning in de wijkgemeente Nongprue.

De 28-jarige vader van een jonge zoon legde uit dat hij vorige maand een confrontatie had gehad met een groep tieners die bij het incident betrokken waren. Deze woordenwisseling ontstond als gevolg van een niet bekendgemaakt misverstand, dat vervolgens de wrok van de groep jegens hem aanwakkerde. Dit leidde op zijn beurt tot verhitte uitwisselingen en verbale geschillen tussen khun A en hen op internet.

Khun A beweerde dat hij bedreigende berichten van de groep had ontvangen, waaruit bleek dat ze van plan waren problemen te veroorzaken in zijn cannabiswinkel. Vervolgens namen de zaken afgelopen maand een gewelddadige wending toen een bende mannen met bivakmutsen over het hoofd op motorfietsen bij zijn winkel aankwamen en explosieven begonnen te gooien, in totaal zo’n 8 tot 9 explosieven.

Khun A zei dat hij niet in de winkel was, maar dat zijn vrouw en zoontje er wel waren, en dat het incident hen bang maakte.

Het slachtoffer op het politiebureau van Pattaya een proces-verbaal opmaken en drong er bij de autoriteiten op aan de daders onmiddellijk te arresteren, uit angst voor een mogelijke herhaling van eventuele aanslag.

De problemen rondom tieners in Pattaya lijken eindeloos, zoals eerder deze maand ook al het geval was groep jongeren veroorzaakte een probleem door een molotovcocktail naar de motor van zijn rivaal te gooien, waardoor hij gewond raakte en zijn fiets volledig vernielde.

De verdachten van dit incident zijn naar verluidt nog steeds voortvluchtig en het slachtoffer heeft er bij de politie op aangedrongen de verantwoordelijke personen te vinden.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!