Boer in Udon Thani overleeft blikseminslag – zijn overleden moedertje lief heeft hem gered

UDON THANI:- Enkele verslaggevers van de Daily News gingen naar het subdistrict Naphoo in Phen, Udon Thani in Noordoost-Thailand berichten dat een boer die zijn buffels vanuit een hut in de velden hoedde een blikseminslag overleefde.

Daar ontmoetten ze twee zijn twee zussen khun Sawangjit en Khun Pornthip genaamd, die zeiden dat ze hun 29-jarige broer, khun Anon Kongsuwan, met schuim op de mond hadden gevonden.

Ze brachten hem naar het Naphoo Hospital en daarna werd hij overgebracht naar het Phen Hospital.

Ze waren zo blij dat hij het overleefde, maar iedereen noemde het een wonder – vijf kippen onder de hut stierven door de bliksem, terwijl één groot aantal van de leg was (grapje)

De zussen vertelden dat zij  een dankceremonie houden als hij uit het ziekenhuis kwam.

De volgende stop van de verslaggevers was het Phen Hospital, waar ze Anon of “Tor” aan het infuus vonden met blauwe plekken en sporen van de staking.  Hij had nog steeds een vervelende hoofdpijn.

Hij vertelde dat hij op het punt stond gras aan zijn dieren te voeren toen het onweerde en hij rende naar de veiligheid van zijn hut terwijl hij zijn telefoon uitzette.

Hij werd door de blikseminslag bewusteloos geslagen.  Zijn moeder, die drie jaar geleden stierf, verscheen in een droom en moedigde hem aan om weer bij bewustzijn te komen door hem wakker te schudden.

Zijn amulet speelde zeer zeker ook een rol bij zijn overleving, net als de tatoeages die hij in Prachuap Khiri Khan had gekregen toen hij daar op 17-jarige leeftijd suikerriet ging snijden.

Hij bekeek zijn ervaring met gemengde gevoelens – het was pech om door de bliksem getroffen te worden, maar een wonder om te overleven.

Maar het was natuurlijk wel jammer van de kippen, één gebraden kippetje was óók lekker geweest!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!