Bloomberg zet de kustplaats Hua Hin op de kaart als DE bestemming die U in 2022 moet bezoeken

HUA HIN:- Één van ’s werelds toonaangevende nieuwssites heeft Hua Hin vermeld als een bestemming die U in 2022 moet bezoeken.

Volgens de Amerikaanse nieuwssite Bloomberg is Hua Hin een van de 25 “meest opwindende bestemmingen om dit jaar met familie en vrienden te bezoeken”.

In de functie van Bloomberg Pursuits wordt Hua Hin als volgt beschreven:
Het antwoord van Bangkok op de Hamptons trekt al tientallen jaren gepensioneerden en rijke weekendgangers naar de brede stranden en golfbanen.  Maar tijdens de pandemie hebben de door de natuur uitgehongerde Bangkokianen massaal luxe appartementen en strandvilla’s in Hua Hin bemachtigd, waardoor de gemiddelde leeftijd van het gebied aanzienlijk werd verlaagd en verjonging van deze van origine Koninklijke badplaats word vergroot.

Het artikel citeert de opening van hotels zoals The Standard en het Peri Hotel:
Hotel “The Standard” heeft onlangs een filiaal geopend op het belangrijkste strand van de stad, met bootcamps aan de oceaan, gemeenschappelijke ‘Thai izakaya’-diners en overvloedig gerinkel van met limoncello gevulde glazen.  Het volgt op de opening van het Peri Hotel eind 2020, boordevol rotan en een kleurrijke Matisse-goes-to-Bali-esthetiek die zowel leuk als zeer uitnodigend is.

Binnenkort zal de menigte zijn chicste drinkplaats tot nu toe hebben: een uitloper van jeugdige toeristen uit Thailand, de hot-ticket cocktailbar van Bangkok, die aan van deze maand op het strand zal openen.

Hua Hin was de enige bestemming in Thailand en een van de slechts drie bestemmingen in Azië die op de lijst stonden, samen met Doha en Singapore.

Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand

Eén gedachte over “Bloomberg zet de kustplaats Hua Hin op de kaart als DE bestemming die U in 2022 moet bezoeken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!