Bloedmooie kathoey pleegt overval op een goudwinkel in Zuid-Thailand

SONGKHLA:- Een transgender is afgelopen weekend in Songkhla gearresteerd nadat hij een goudwinkel in het Sadao-district bij een warenhuis had beroofd.

De overval vond plaats op 4 januari 2024 in de goudwinkel Yaowarat Krungthep in het warenhuis Lotus. De verdachte, die later werd geïdentificeerd als de 20-jarige Preecha Samankhoon, marcheerde brutaal de winkel binnen, bedreigde de medewerkers met een mes en ging er vandoor met acht gouden kettingen.

De overval duurde in totaal minder dan een minuut. De gemaskerde kathoey reed vervolgens weg van het warenhuis op een Honda GPX Drone-motor met een rood kenteken. De gezamenlijke waarde van de gestolen gouden kettingen bedroeg ruim 800,000 baht.

Volgens kolonel Pichai Khunthongkaew, hoofd rechercheur op het politiebureau van Sadao, heeft de verdachte de misdaad alleen gepleegd. Drie winkelmedewerkers, allen vrouwen, raakten niet gewond door de verdachte, maar waren wel zichtbaar geschokt door het incident.

De politie is na ondervraging van de medewerkers direct op zoek gegaan naar de verdachte. Afgelopen zaterdagnacht arresteerden ze Preecha in een  appartement aan Niphat Uthit 2 Road in Hat Yai. Bij haar werden de acht gestolen gouden kettingen en een mes dat ze bij het incident gebruikte in beslag genomen. De spullen waren verborgen onder een kussen.

Tijdens het verhoor gaf Preecha toe dat het motief achter de misdaad haar behoefte aan geld was om een ​​wapen te kopen. Het was haar bedoeling om het vuurwapen te gebruiken om wraak te nemen op haar voormalige werknemer en ex-vriend, die haar zou hebben bedrogen met een aanzienlijke som geld.

Khun Preecha maakte ook bekend dat ze in de regio Sadao een motorfiets had gehuurd om als vluchtvoertuig te gebruiken. Na het incident liet ze de motorfiets achter, wetende dat deze een GPS-tracker had, voordat ze een pick-up inhuurde om haar naar het appartement te brengen. Hoe dan ook, de politie slaagde er toch in haar snel op te sporen.

De verdachte werd naar het politiebureau van Sadao gebracht voor gerechtelijke vervolging.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!