Blinde loterijverkoper valt in Pattaya in een open rioolput!

~NIEUWFLITS~

PATTAYA:- Een blinde loten-verkoper liep eergisteren in een open rioolput op de Naklua Road terwijl hij probeerde loten aan de man te brengen.

De 62-jarige Khun Prasit Klinhom, die bij dit hachelijke incident zeer lichte verwondingen had opgelopen, vertelde tegen “Snelle Jelle”, onze plaatselijke reporter : “Ik verkocht loten langs de Naklua-weg.  Ik gebruik een lange blinde geleide stok om mijn weg te vinden, maar ik viel in een waterafvoeropening waarvan de deksel ontbrak. Ik had deze route eerder zonder problemen gelopen, het probleem was dat de afvoerafdekking was verwijderd en niet was gemarkeerd met barrières. “

Khun Chunrang Yab, een Cambodjaanse staatsburger die getuige was, vertelde tegen Jelle, dat ze naar de blinde man geschreeuwd had, dat hij op moest passen,

maar hij hoorde haar niet.  Ze riep om hulp om hem uit de afvoer te redden.  Veel buurtbewoners besloten om te helpen door loten te kopen van Khun Prasit na zijn val, wat een glimlach op zijn gezicht toverde.

De medewerkers van de afdeling wetshandhaving van Pattaya die hielpen Prasit uit de afvoer te halen, zij vertelden tegen Jelle dat ze tot op de bodem zullen uitzoeken waarom de deksel is verwijderd en de put niet goed met barrières of borden gemarkeerd werd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Amphon Sangkaew/77kaoded
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: 77kaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!