Bij het strand van Simila in het zuiden van Thailand werd gisteren een school roze dolfijnen gespot

SONGKHLA:- Gisteren werd er een groep roze dolfijnen vlak bij het strand van Simila in het hoofddistrict gezien, een paddleboarder plaatste foto’s van deze en een video van deze unieke dieren op Facebook.

Khun Palakorn Nakarabandid schreef dat er 6-7 dolfijnen in de school waren die hij en andere paddleboarders hadden gezien, hij schreef dat deze prachtige dolfijnen ongeveer 1 kilometer van het strand verwijderd waren.

Hij was enthousiast over de waarneming en zei dat hij geloofde dat het een indicatie was van het herstel van natuurlijke hulpbronnen in de Golf van Thailand.

Khun Palakorn riep toeristen en exploitanten van vissersboten op om ervoor te zorgen dat de zeldzame wezens niet gestort of geschaad worden, zodat de Golf van Thailand een veilige habitat voor hen zou blijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook Palakorn Nakarabandid 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!