Bij een schietpartij in de Samut Sakhon-gevangenis in Thailand zijn twee gevangenbewaarders om het leven gekomen

SAMUT SAKHON:- Twee gevangenbewaarders – een getrouwd stel – zijn dood aangetroffen in hun woning in de provinciale gevangenis van Samut Sakhon in centraal Thailand.  De politie vermoedt dat de man zijn vrouw heeft doodgeschoten voordat hij zelfmoord pleegde.

Gisteren tegen het begin van de avond werden agenten van het politiebureau van het hoofddistrict Samut Sakhon op de hoogte gebracht van een schietpartij in een officierswoning in de gevangenis in Moo 2, in het hoofddistrict.

In het huis met twee verdiepingen vonden agenten de lichamen van de 43-jarige Chalermpol [achternaam niet vermeld] en zijn vrouw, de 44-jarige Warintara [achternaam niet vermeld], die beiden in het hoofd waren geschoten. Bij hun lichamen vond de politie een 9 mm Glock pistool en twee kogelhulzen.

Hoofdcommissaris, kolonel Pichetthong Jangkaikom meldde dat de overledenen man en vrouw waren en werkten als correctionele officieren in de gevangenis. Het paar leegde vier tot vijf jaar samen en geloofde dat de schietpartij het gevolg was van ‘familieproblemen’.

De lichamen van Chalermpol en Warintara werden naar het Forensisch Instituut gestuurd om autopsies te ondergaan voordat ze werden teruggegeven aan de families van de overledene voor het uitvoeren van religieuze ceremonies.

De politie liet verslaggevers niet toe in de buurt van de plaats delict.

De directeur van de provinciale gevangenis van Samut Sakhon, Chamnan Leksakul, zei dat de gevangenis momenteel de feiten van de schietpartij onderzoekt en een openbare verklaring zal afleggen zodra het onderzoek is afgerond.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!