Bij één Hit en run aanrijding in Pattaya zijn vanmorgen vroeg drie gewonden gevallen, waarvan één zeer ernstig

PATTAYA:- Een gruwelijk ongeval heeft zich vanochtend in de vroege uren van de ochtend afgespeeld op Sukhumvit Road, waarbij een personenauto en een zijspan van een motorfiets betrokken waren, waarbij drie passagiers gewond raakten, waarvan één ernstig, voordat de personenauto het toneel ontvluchtten. Deze aanrijding vond rond 01.30 uur plaats op Sukhumvit-Pattaya 85 Road, richting Sattahip in de wijkgemeente Nongprue.

De nasleep van de and-run was een toneel van chaos. Het zijspan van de motorfiets had aanzienlijke schade opgelopen en leek meer op één schroothoop dan op een voertuig.

Een medisch team van het Bangkok Pattaya Hospital werd samen met reddingswerkers naar de getroffen plek gestuurd. Ze vonden drie gewonde personen: de 40-jarige Thaise khun Opas Thupnamkham, een 47-jarige Birmese man, Zaw Moe, en een onbekende Birmese vrouw, die ernstig hoofdletsel had opgelopen. De twee mannen hadden in vergelijking lichte verwondingen. 

Een reddingswerker zorgde ervoor dat ze alle drie onmiddellijk eerste hulp ter plaatse kregen voordat ze voor verdere behandeling naar een plaatselijk ziekenhuis werden vervoerd.”

Khun Opas, één van de slachtoffers, vertelde over het angstaanjagende ongeval. Hij zei dat ze te midden van hevige regen op weg naar huis waren, toen een onbekende zwarte personenauto hen van achteren ramde. Door de kracht van de botsing viel hun zijspan omver, waardoor ze alle drie in verschillende richtingen werden geslingerd.

Khun Opas wees er ook op dat de auto na de botsing niet stopte of langzamer ging rijden, maar wegreed, waardoor ze gewond midden op de weg bleven liggen. “De chauffeur stopte niet eens. Hij liet ons daar gewoon in de regen achter.”

De politie bleef achter met een verwoestende scène en weinig aanwijzingen. Wel troffen zij ter plaatse een kentekenplaat aan, die vermoedelijk tijdens de botsing is afgevallen. De onderzoekers hopen dat dit hen naar het voertuig zal leiden dat bij het incident betrokken was.

“Wij dringen er bij de betrokken automobilist op aan om zichzelf op het politiebureau aan te geven en mee te werken aan het onderzoek.”

Het incident dient als een grimmige herinnering aan de potentiële gevaren op de weg, vooral tijdens ongunstige weersomstandigheden. Het onderstreept ook het belang van verantwoord rijgedrag en de morele plicht om te stoppen en te assisteren bij een ongeval.

De zoektocht naar de vluchtende bestuurder gaat door en de politie is vastbesloten de dader voor het gerecht te brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!