Bij een drugszaak in beslag genomen raskatten, vinden een nieuwe thuis bij een kattenfanaat

~ZE ZAL NOG ANDERE KATJES TE GESELEN HEBBEN~
(Nog ander werk te doen hebben)

RAYONG:- 6 dure raskatten die tijdens een drugsaanval door het Bureau van de Narcotics Control Board in beslag zijn genomen, hebben een thuis gevonden bij een kattenfanaat nadat ze op een veiling waren aangeboden.

Alle zes de huisdieren, vijf van het Scottish Fold-ras en één Bengaalse, werden verkocht aan Nutch Prasopsin, de eigenaar van de Facebook-fanpagina “Kingdom of Tigers”, met  3 miljoen volgers en kattenliefhebbers, die haar hielpen om het winnende bod van 100.000 baht te verhogen.

De in beslag genomen katten moeten nu hun nieuwe thuis delen met de 20 andere katten van mevrouw Nutch.

Pornthip Jampong van de regionale narcotica-controleraad zei dat de katten onder grote druk hebben gestaan ​​en dat het daarom belangrijk was dat ze in groep werden geveild.

‘Ze woonden samen, waardoor ze elkaar goed kenden’, zei ze.  “Als we ze uit elkaar zouden halen, kon dit stress veroorzaken of psychologische effecten veroorzaken.”

Het geld dat op de veiling werd betaald, wordt door de politie bijgehouden als een in beslag genomen bezit.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Draemy Vroman
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!