Bij een brand in Pattaya zijn twee bewoners in hun huis gewond geraakt

PATTAYA:- Gisteren in alle vroegte brak er brand uit in een huis in Pattaya, waarbij twee mensen gewond raakten.De brand begon rond kwart over vier in het huis aan Soi Phonprapanimit 16, in het Tambon Nongprue.

Het huis was vroegte het onderkomen van een bekende waarzegster, maar sindsdien die is gaan hemelen is het omgebouwd tot een tweedehandswinkel.

De brandweer van Nongprue arriveerde bij het huis en trof het in vlammen aan. Ze gebruikten water om de brand te blussen, wat ongeveer 30 minuten in beslag nam.

Volgens rapporten raakten twee mensen gewond bij de brand, waaronder de 57-jarige Samrit die brandwonden opliep aan beide handen, en de 58-jarige khun Pornprapha, die brandwonden opliep aan haar rechterbeen. Beiden werden voor behandeling naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De huiseigenaar, khun Samrit, vertelde tegen Snelle Jelle, onze stadsreporter dat hij met zijn vrouw in huis lag te slapen toen hij wakker werd omdat zijn ventilator was gestopt. Vervolgens zag hij de vlammen onder de deur van zijn slaapkamer naar binnen komen en maakte onmiddellijk zijn vrouw wakker. 

Gelukkig konden khun Samrit en zijn vrouw veilig het huis ontvluchten, hoewel ze daarbij allebei lichtgewond raakten.

De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!