“Big Joke” van Thailand, belooft dat alle verkopers van te dure staatsloten te maken krijgen met vervolging

BANGKOK:- De assistent van de hoogste politiecommissaris in Thailand, luitenant-generaal Surachate Hakparn alias “Big Joke” heeft gisteren gezworen juridische stappen te ondernemen tegen alle staatsloten verkopers te ondernemen.

Luitenant-generaal Surachate Hakparn ze dat de recherche enige tijd nodig hebben om bewijsmateriaal te verzamelen en een zaak op te bouwen tegen overtreders, maar dat die “eerlijk en transparant” zullen worden behandeld.

Hij zei dat er actie zal worden ondernomen tegen alle online platforms die loten verkopen tegen prijzen die hoger zijn dan de wettelijke verkoopprijs.

Overtreders zullen worden beboet volgens hun overtreding, voegde hij eraan toe.

“Er komt onder geen beding een voorkeursbehandeling.”

Een groot online platform, wiens kantoor onlangs door de politie werd overvallen op verdenking van het verkopen van te dure loten, kondigde zaterdagochtend aan dat het loten zal verkopen voor 95 baht per stuk, in plaats van 80 baht vanwege “hoge kosten”.

Khun Surachate zei gisteren dat recherche in sommige gevallen te traag leek te zijn omdat veel van de verdachte platforms meer dan 30.000 downline-deelnemers bij hun complexe multi-level marketing (MLM) -schema betrokken hadden.

“In één geval werden meer dan 1.700 getuigen ondervraagd.  Sommige platforms hebben complexe structuren en de politie moet ze zorgvuldig onderzoeken”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!