Bewegingscamera’s bieden inzicht in dieren in het wild in het reservaat

~LEVEN EN LATEN LEVEN~
(De natuur zijn gang laten gaan)

ISAAN:- Het departement van nationale parken, fauna en en flora bescherming heeft gisteren foto’s vrijgegeven wilde dieren die zijn gemaakt met bewegingscamera’s in het natuurreservaat Phu Sithan.

“Deze foto’s laten zien dat de inspanningen van de functionarissen van het natuurreservaat om slimme patrouilles uit te voeren om bedreigingen voor dieren in het wild te voorkomen, tot dusver zijn vruchten hebben afgeworpen”, zo vertelde het hoofd van het natuurreservaat Phu Sithan, khunKomkrit Sampetcharoen.

Het natuurreservaat Phu Sithan bevindt zich in het lagere deel van de Phu Phan-berg en omvat de provincies Kalasin en Mukdahan.

Omdat dit natuurreservaat een overvloed aan voedsel en water heeft, zijn er veel dieren in het wild, zoals vossen, Maleise schubdieren, Aziatische palm civetkatten, vliegende eekhoorns, Sikhra sperwers, Chinese vijverreigers, Groen-gefactureerde Malkoha koekoeken, Chinese waterdraak, Maleise krait-slangen en werden er naar verluidt onlangs donkerzijdige kikkers, in het gebied ontdekt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!