Bewakers van “restaurant” in Pattaya vallen naar verluidt Italiaanse man en Thaise vrouw in het LK-metrogebied aan

PATTAYA:- Bewakers van een “restaurant” in Pattaya zouden gistermorgen (14 april) een Italiaanse man en een Thaise vrouw hebben aangevallen. De 35-jarige khun Waranya Sigari en de 32-jarige Vincenzo Cammarata, een Italiaans staatsburger, hebben direct na de aanval aangifte gedaan bij de politie van Pattaya.

Mr. Vincenzo vertelde tegen de politie dat hij met zijn Italiaanse en Thaise vrienden voor een gesloten “restaurant” in Soi LK Metro (in de buurt van Soi Buakhao) zat.

Volgens het slachtoffer vielen ongeveer vijf mannelijke bewakers plots hem aan, die naar verluidt op een motorfiets zat. Hij liep verwondingen op aan zijn mond en hoofd, met een ernstige verwonding aan zijn lip.

Khun Waranya vertelde op haar beurt tegen de politie dat het zij en haar vriend eerder in een “restaurant” (aangepaste nachtclub) was geweest in de LK-metro, maar beweerde geen ruzie of problemen met iemand binnen te hebben gehad.

Ze zat tijdens de aanval achterop de motor van meneer Vincenzo. Het stel was aan het kletsen met vrienden van een nabijgelegen bar toen ze beweerden dat een groep mannen hen zonder reden had aangevallen. Het koppel liet hun motor vallen en rende te voet weg.

Gisteravond, 14 april, riep hoofdcommissaris Kunlachart Kunlachai van politie Pattaya alle mensen op om naar het politiebureau te komen. Meerdere mensen, waaronder de beveiliging van het restaurant, hebben naar verluidt toegegeven dat zij de mensen waren op de camerabeelden van de gevechten. 

De bewakers vertelden tegen de politie van Pattaya echter dat het incident plaatsvond nadat bars en nachtclubs waren gesloten en niets met het bedrijf te maken had, omdat ze technisch niet in dienst waren, maar staf en klanten waren nog steeds in het gebied.

De bewakers verontschuldigen zich voor het incident en hebben naar verluidt ingestemd met juridische stappen. Het is onduidelijk of de locatie waar ze werken juridische stappen zal ondernemen en de bewakers verklaarden dat ze alleen handelden en niet als werknemers.

Kolonel Kunlachart vertelde: Dit is een verwarrend incident en we hebben meerdere verhalen gehad over wie verantwoordelijk was en waar de ruzie over ging. Niet alle betrokken buitenlanders werken volledig mee aan hun verklaringen en er zijn meerdere tegenstrijdige verklaringen tussen sommige partijen over de aanleiding van de ruzie. 

Alle verdachten van dit incident zullen echter worden beschuldigd van poging tot lichamelijk letsel en aanranding. De politie moet onmiddellijk worden gebeld als er een geschil is tussen toeristen of een escalatie van een klant en de beveiliging mag nooit fysiek betrokken raken bij een toerist.”

Kolonel Kunlachart heeft de namen van de verdachten of de locatie waar de bewakers werkten niet vrijgegeven, daarbij verwijzend naar een lopend onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content:  Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Eén gedachte over “Bewakers van “restaurant” in Pattaya vallen naar verluidt Italiaanse man en Thaise vrouw in het LK-metrogebied aan”

  1. Pattaya maakt goeie reclame voor de toeristen.
    Met dit soort verhalen jaagt men de toerist naar landen waar men wel welkom is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!